Taxatie-rolex-verzekering_910x800_acf_cropped

Over Rothuis Taxatiebureau

Objectief

Een taxatierapport moet per definitie objectief zijn, zowel in de omschrijving als de waarde beoordeling. Rothuis Taxatiebureau is een onafhankelijke partij en vanzelfsprekend objectief; een vereiste in dit vakgebied.

Transparant

Wij streven naar absolute transparantie. Dankzij transparante communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. Ook met vragen omtrent taxaties en gerelateerde onderwerpen kunt u altijd bij ons terecht.

Professioneel

Bij Rothuis Taxatiebureau werken vakkundige experts met ervaring, kennis en de juiste certificeringen.

Taxateur, diamantexpert en edelsteendeskundige
Joël Rothuis is taxateur, diamantexpert en edelsteendeskundige. ”Als kleine jongen was ik gefascineerd door edelstenen, antieke wapens en munten. Ik ging mee naar antiekveilingen en internationale inkoopbeurzen voor edelstenen.” De passie voor het vak ontstond op jonge leeftijd en het fundament was gelegd. ”Na de juweliersopleiding aan de Vakschool Schoonhoven, heb ik mij in Antwerpen gespecialiseerd in diamanten, aan de Hoge Raad Diamant ”, vervolgens heeft Joël het examen ’taxateur juweliersartikelen na 1952′ afgerond. Begin 2023 startte hij met een verdiepende opleiding tot edelsteendeskundige FGA . “Ik kan edelstenen determineren, eventuele behandelingen vaststellen en analyseren of het een synthetische geproduceerde steen betreft”.

Stuur WhatsApp

Stuur ons een bericht.

+31 6 23 56 68 56

Bel ons

Bel ons voor een afspraak of vragen.

0314-745157

Stuur een e-mail

Mail ons uw vraag of opmerking.

info@taxatiebureaurothuis.nl

© 2024 Rothuis Taxatiebureau