Gouden sieraden taxeren doetinchem
Terug naar blog

Sieraden verkopen Doetinchem

Wilt u sieraden verkopen in Doetinchem? Gouden, diamanten of zilveren sieraden? Bij Taxatiebureau Rothuis kunt u uw kostbaarheden laten taxeren in het kader van verzekeringswaarde, boedelscheiding, erfenis of verdeling. Naast het inkopen van gouden juwelen, briljanten en antiek zilver bieden wij ook de mogelijkheid om fysiek goud bij ons te kopen.

Wilt u sieraden verkopen in Doetinchem? Gouden, diamanten of zilveren sieraden? Bij Taxatiebureau Rothuis kunt u uw kostbaarheden laten taxeren om te verkopen. Maar ook in het kader van verzekeringswaarde, boedelscheiding, erfenis of verdeling. Naast het inkopen van gouden juwelen, briljanten en antiek zilver bieden wij ook de mogelijkheid om fysiek goud bij ons te kopen.

De voordelen van Taxatiebureau Rothuis:

  • Zekerheid door ervaring
  • Specialistische kennis
  • Deskundige taxatie
  • Geen verborgen kosten
  • Geen aankoopverplichting

Wanneer u sieraden wilt verkopen in Doetinchem, dan moet u eerst tot een juiste waardebepaling komen. Wanneer u als consument een voorwerp wilt laten verzekeren dan hoort daar en andere waarde bij dan wanneer u iets wilt laten veilen of verdelen onder de erfgenamen. Een nauwkeurige omschrijving van uw bezit vergroot daarnaast de mogelijkheid om een verloren of gestolen artikel op te sporen. Wij raden om ongeveer elke drie jaar opnieuw een taxatie uit te laten voeren.

Een taxatierapport van Taxatiebureau Rothuis
Vaak blijkt pas op het moment van schade of verlies of u voldoende bent verzekerd. Dit pakt helaas niet altijd gunstig uit. De praktijk wijst namelijk uit dat veel consumenten onderverzekerd zijn. Dit heeft ongewenste en onverwachte financiƫle gevolgen. Een taxatierapport voor de verzekering bevat een actuele waardering van de nieuw- of vervangingswaarde.

De voordelen van een taxatierapport:

  • U kunt altijd aantonen wat er verloren is gegaan
  • Er ontstaat geen discussie over de waarde, deze ligt vast
  • Een taxatierapport is bindend
  • Het draagt bij aan een snelle schadeafwikkeling
  • U bent nooit onderverzekerd

Kies voor zekerheid
Wanneer u de waarde van uw eigendommen niet laat vastleggen voor uw verzekering, kunt u bij schade in een moeilijke discussie met uw verzekeraar belanden. U kunt dit voorkomen door vooraf een taxatie te laten uit voeren. Met een taxatierapport legt u de waarde van tevoren vast. Als er schade is, krijgt u het bedrag uitgekeerd waar u recht op heeft. Dus wilt u uw sieraden verkopen in Doetinchem? Kies dan voor zekerheid en neem contact met taxatiebureau Rothuis op. Onze deskundige taxateurs leggen op basis van de juiste waarderingsgrondslag uw eigendommen gedetailleerd vast in een rapport.

Stuur WhatsApp

Stuur ons een bericht.

+31 6 23 56 68 56

Bel ons

Bel ons voor een afspraak of vragen.

0314-745157

Stuur een e-mail

Mail ons uw vraag of opmerking.

info@taxatiebureaurothuis.nl

© 2023 Rothuis Taxatiebureau